Nybyggeri

Nybyggeri
Orienter formanden


Vi har haft fornøjelsen at have fået flere dejlige nye huse på Birkekrogen og Solkrogen. Det kan godt være at selve byggeperioden kan føles lidt træls for naboerne, men når resultaterne bliver gode tager vi besværet med.

Vejlauget kunne godt tænke sig at blive informeret om kommende byggerier, ikke at vi vil blande os, men byggerierne kan være lidt hårde ved vejene. Det ville være dejligt hvis vi fik en tidsplan over byggeriet så vi kan indrette vedligehold af vejene. Ligeledes er det vel en god ide at informere de nærmeste naboer (eventuelt via vejlaugets nyhedsbrev).


Det kunne også være værd at overveje ikke at påbegynde et byggeri som går ind i de normale ferieuger og hvis dette er nødvendigt, så at tilrette tidsplanen så arbejdet ikke udføres i weekender og uden for normal arbejdstid i ferieperioden.


Kommunen skriver i byggetilladelsen, når man sætter et byggeri i gang:

Det er ejers ansvar at sørge for, at indrette byggepladsen, så der ikke opstår gener overfor de nærmeste grunde/naboer eller på offentlig og privat vej og fortovsarealer. Indkørslen til byggepladsen skal være forsvarlig.